Spg vedr Audi A3 2004-2006 model

Skrevet d.24. februar 2012

hej folkens. :)

jeg har kigget på Audi A3 fra 2004-2006, og regner med at skal have en, inden for de næste to månederstid. så ville jeg høre om i hvilke modeller(Attraction, Ambiente og ambition), der er fartpilot i? jeg regner med at skal køre lange strækninger til næste år, hvor jeg skal starte i skole, så fartpilot ville være dejligt for mig..

 

også lige et andet spørgsmål:

hvad ville i vælge hvis i skulle stå mellem en golf 5 1,9TDi og audi A3 1,6? 
mine krav er som følgende: klimaanlæg, fartpilot, og kørt under 200.000km.
og behoven er som skrevet, lange køretur til og fra skole..

som jeg har lagt mærke til, så kan man få den overnævnte audi til omkring 100.000kr, og golfen vil ligge på ca. 120.000kr.. så er de 20.000 kr godt sparet, eller? hvad ville i gøre?


skal lige siges, at jeg synes begge biler er flotte biler, og jeg er interesseret i dem begge, så spørgsmålet her er, hvad det klogste er at gøre?

Mvh

  • Abonner
  • |
Skrevet d. 24-02-2012 kl. 17:30

Hej Harem,

Jeg har hverken haft en Golf eller Audi selv, men vil bare huske dig på at et service check på en Audi er ret pebret. Så hvis du ikke selv vil foretage dine servicecheck så hold det i mende når du vælger bil.

Begge biler er utroligt lækkere så jeg tror ikke du går galt i byen hvad end du vælger :)

PeterS

Point: 128
  • Abonner
Skrevet d. 25-02-2012 kl. 10:36

Hej Peter

tak for svaret.. ja jeg har nogle kammerater der vil have mulighed for at lave den.. :)

er der andre der kan komme med erfaringer?

harem91

Point: 2
  • Abonner
Skrevet d. 25-02-2012 kl. 14:43

Velkommen til Harem,

Jeg kunne ikke selv huske de forskellige udstyrsvarianter men wikipedia kunne heldigvis hjælpe:

  • Attraction (basismodel med 4-eget rat, normale sæder med stof "Fabula" og 15" alufælge i 10-egers design)
  • Ambition (sportslig variant med 3-eget sportslæderrat, sænket 16 mm, lædergearknop, sportssæder, letmetalfælge med brede dæk og mere sportsligt udstyr)
  • Ambiente (komfortabel variant med bl.a. letmetalfælge, lyspakke, ekstra fralægningsrum og fartpilot)
  • S line (sportslig variant med mere udstyr, fås i andre lakeringer)

Du er derfor interesseret i Ambiente.

Som du selv nævner er begge biler lækre og udmærket kvalitet. Nu ved jeg faktisk ikke om Audi leverer deres biler med DSG gear, så hvis du gik efter en bil med automatgear ville jeg nok vælge Golfen da deres DSG gear skulle være utroligt godt. Dette lyder dog ikke til at være tilfældet for dig, hvor jeg nok derfor ville kigge på standen af den enkelte bil. Det lyder som om du har 2 helt specifikke biler i tankerne, og jeg ville derfor tage ud og prøve bilen og vælge den der er i bedst stand.

Altså:

- Har de begge fået overholdt service.

- Har de begge fået undervognsbehandlig.

- etc.

 

 

 

Philip

Point: 501
  • Abonner

Du skal være logget ind for at svare

Har du ingen konto, kan du hurtigt oprette en konto.

ELLER

Login med din AutoSnak.DK konto

Opret ny tråd

Har du ingen konto?