Tunap produkter

Skrevet d.28. februar 2012

Hej! Har prøvd at søge på google flere ganger etter en Tunap forhandler i nærheten av Århus, men uten hell. Er der noen der ved hvor man kan købe Tunap produkter. Produktet jeg leter efter er "Tunap 327 Indvendig motorrens"

  • Abonner
  • |
Skrevet d. 28-02-2012 kl. 20:30

Hej Oysund, 

Jeg har ikke selv prøvet tunap, så kan ikke sige hvor det bedste og billigste sted er det købes. Hvad er grunden til det lige præcis skal være Tunap og ikke et af de mange andre mærker?

Philip

Point: 501
  • Abonner
Skrevet d. 28-02-2012 kl. 21:07

Jeg har hørt mange anbefale det. Og Tunap selv siger de samarbejder med de fleste tyske producenter. Så derfor vil jeg gerne prøve det på min Mercedes. Bedst og billigst er ikke så viktig, bare det er et sted :)

oysund

Point: 4
  • Abonner
Skrevet d. 28-02-2012 kl. 21:52

Jeg har også prøvet at google en del, og det er simpelt umuligt at opsøge :) Jeg har selv en motorrens som jeg er ret glad for, men har fuldstændig svedt navnet ud. Jeg har en rest tilbage i bilen, så vender lige tilbage når jeg har fundet det og navnet :)

Philip

Point: 501
  • Abonner
Skrevet d. 28-02-2012 kl. 21:55

Jeg fandt efter lidt googling følgende sted du kan købe tunap produkter: http://www.svends.dk/Gorselv.htm

Hvis det ikke kan bruges kan du eventuelt også prøve at kontakte dem på deres danske side her: http://www.tunap.dk/index.php?t=index

Martin

Point: 36
  • Abonner
Skrevet d. 28-02-2012 kl. 22:06

Har prøvet å kontakte dem på den danske siden, uten å få noe svar. 

www.svends.dk siden ser da ikke ut til å være oppdatert i noen år. Det står i toppen av siden at han sender pr efterkrav. Har selv funnet den siden, måske skal jeg sende en mail å høre om han fortsatt selger.

oysund

Point: 4
  • Abonner
Skrevet d. 04-03-2012 kl. 22:52

Jeg ved ikke lige hvad det er for noget du søger ? er det til en diesel bil ?? hvis det er diesel vil jeg anbefale Bell Add motor rens, den har jeg haft sucsses med på rigtig mange biler som har forurenet for meget til syn.

Hvis du vil prøve det, kan jeg få en kollega i århus til at skaffe det til dig.

Bell Add ServiceRens 3, 250 ML. Specialrens til smøresystem, . Det er et motorrensemiddel som bruges i forbindelse med, olieskift på benzin- og dieselmotorer. Produktet opløser, og fjerner urenheder i smøreoliesyste met. Tilsættes den, gamle smøreolie før olieskift. Bruges hvor der er ugunstige, kørselsforhold, og olieskifteintervallet er overskredet. 
 

Wenzel

Point: 790
  • Abonner
Skrevet d. 05-03-2012 kl. 17:10

Jeg har funnet det nå, fikk svar fra Tunap.dk og er et sted i Viby som selger det. Så ser om jeg kjører dit og ser om det stemmer. Ellers, mange takk for anbefaling og tilbud. 

oysund

Point: 4
  • Abonner

Du skal være logget ind for at svare

Har du ingen konto, kan du hurtigt oprette en konto.

ELLER

Login med din AutoSnak.DK konto

Opret ny tråd

Har du ingen konto?