Politi som snakker i mobilen

Skrevet d.23. marts 2012

Jeg kørte forbi en politibil på vejen hjem i dag, hvor føren snakkede i mobil. Er Politiet egentlig fritaget for lovkravet om handsfreesæt, eller skulle jeg have stoppet ham smiley?

God weekend til jer alle.

  • Abonner
  • |
Skrevet d. 02-04-2012 kl. 23:39

Jeg tror desværre ikke betjentet havde været venlig stemt, hvis du havde stoppet ham for at snakke i mobiltelefon ;)

Martin

Point: 36
  • Abonner
Skrevet d. 27-05-2012 kl. 21:37

hmm.. de er fritaget når det gælder deres interne radio og den er ikke håndfri... om man holder en mikrofon eller tlf kan vel være en fis.... tror bare man skal "suck up" og lade dem passe deres arbejde.

Konto Slettet

Point: 14
  • Abonner
Skrevet d. 28-05-2012 kl. 21:38

Politiet er i den grad fritaget for reglen om snak i mobil mens de kører, ligeledes er du hvis de beder dig om det, forklaring følger.

Reglen tilsidesættes hvis man vurderer at det er påkrævet for at løse en konkret opgave, men ikke hvis det er konen der ringer for at fortælle hvordan det går med ungen i børnehaven.

I øjeblikket har man meget focus på romaer og polakker der stjæler skrot osv. fra firmaer om natten, og i sidste uge var jeg selv med på en hektisk jagt.

Jeg mødte tidligt ind på arb. for at få noget papir arbejde færdiggjort, pludselig bakkede en romansk indregistreret varebil ind på pladsen, og 2 mænd begyndte at læsse en masse ting fra vores containere på bilen, politiet blev kontaktet, men da den nærmeste patrulie vogn var 15 min. væk blev jeg bedt om at forfølge bilen, samtidig med at vi var i mobil kontakt, jeg spurgte om det nu var klogt, og svaret var, det er i sagens tjeneste, og så var det i orden.

I en halv time fulgte jeg bilen rundt, og selvfølgelig var de klar over at de blev forfulgt, alt imens jeg skulle snakke med vagthavende som kunne vidergive oplysninger til patruljevognen.

Til sidst valgte jeg at overhale roma bilen, og skære vejen af for dem, bevæbnet med jernrør holdt jeg dem på afstand et par minutter indtil patruljen nåede frem, og i hele perioden var jeg i kontakt med den vagthavende i mobilen.

Så det er ok at snakke i mobil hvad enten man er politi, eller cevil, bare det er i en god sags tjeneste.

Wenzel

Point: 790
  • Abonner

Du skal være logget ind for at svare

Har du ingen konto, kan du hurtigt oprette en konto.

ELLER

Login med din AutoSnak.DK konto

Opret ny tråd

Har du ingen konto?