Bilernes Hus

Service i verdensklasse hos Bilernes Hus

 

Bilernes Hus ligger i Silkeborg og er et meget besøgt sted. Det er nemlig et ret stort sted og du finder en masse forskellige bilerne samlet under det samme tag. De forhandler alle de kendte bilmærker som Audi, Renault, BMW, Skoda og mange andre, så her går du ikke forgæves. Det er faktisk så stort at de også har et værksted, et erhvervscenter og et skadecenter, så man kan næsten ikke forlange mere af dem og de tager sig altid godt af din bil.

 

Udstyr & bilpleje

Udover de overnævnte ting, så sælger de også udstyr og tilbyder bilpleje. Hvad mere kan men bede om. Uanset om du mangler rustbeskyttelse til bilen eller den bare skal have en klargøring inden et salg, så kan de klare det. Du afleverer bare bilen og så er den i sikre hænder hos dem. Udstyr og reservedele går de heller ikke ned på. De har nemlig alverdens ting til din bil, hvad enten du skal bruge noget gejl eller noget som kan gøre din bilferie nemmere.

 

Dækhotel til alle bilejere

Har du ikke hørt om dette før eller har du bare ikke prøvet det endnu, så er det på tide at prøve det. Vi har nemlig ikke hørt om nogen der ikke er glad for denne løsning. Bilernes Hus kan nemlig opbevarer dine dæk og fælge for dig, hvilket er ret smart, så skal de nemlig ikke ligge hjemme hos dig selv og fylde og de tilbyder endda at smække dem på bilen for dig. Så bliver det altså ikke lettere. Du kan læne dig tilbage og læse avisen imens de ordner bilen for dig. Det er service i verdensklasse.