Dansk bilglas

Reparation af stenslag hos Dansk Bilglas

 

Der er rigtig mange biler der får stenslag hver eneste dag og her kan Dansk Bilglas hjælpe til. Dansk Bilglas er et firma som hjælper med både stenslag og ny forrude og det er altid nemt at bestille og booke en tid. Du kan altid booke en tid online. Det er noget nemmere og spare dig for en masse tid i telefonen. Det gode ved Dansk Bilglas er at de tilbyder en service hvor de kommer ud til dig og skifter ruden. Så uanset om du er hjemme eller på arbejde, så kommer de ud og skifter ruden og det er der mange der benytter sig af, da det giver noget frihed i hverdagen at du ikke skal tænke på at køre til et værksted og få det ordnet.

 

Hvad koster en ny forrude?

Der er aldrig en fast pris på en forrude til en bil, så derfor har Dansk Bilglas lavet en beregner til dig, som er rigtig smart. Her kan du nemlig indtaste nummerpladen på din bil og derefter vælge årgang og så regner systemet en pris ud til dig. Det kan spare dig for en masse tid i telefonen og prisen kommer på skærmen med det samme. Er du tilfreds med den pris, så er der ikke mange klik til at booke en tid hos dem. Det sker nemlig også online via deres side.

 

Gratis rudetjek

Dansk bilglas har en super smart service der gør at du kan slippe for bøder, når det gælder din forrude. Er din forrude ikke i orden, kan det hurtigt koste dig en masse penge i bøder og derfor tilbyder Dansk Bilglas et gratis rudetjek. Du køre bare bilen ind og så tjekker de om den er forsvarlig at køre med eller om du skal udskifte den for at undgå at for en bøde. Det er ret smart!