Bjarne-Nielsen

Brugte & nye biler hos Bjarne Nielsen

 

Hos Bjarne Nielsen biler finder du en masse brugte og nye biler. Er du Ford fan, så finder du hurtig ud af at de også kan lide Ford herinde og de ved også meget om dem. Er du ikke til Ford, finder du også et have af andre biler herinde og skal den være brugt, så er det heller ikke et problem for BN biler. Har du en bil i forvejen, så tilbyder de selvfølgelig også nogle gode byttepriser, så der er altid mulighed for at få handle en bil hos Bjarne Nielsen.

 

Værksted og pristjek

Er bilen gået i stykker, så kan Bjarne Nielsen også klare den. De har nemlig et stort værksted og de laver stor set alt på din bil. Så her er du i trygge hænder. De er eksperter i de fleste bil modeller og du får altid en god pris på din reparation. Som noget specielt tilbyder de pristjek. Det vil sige at de kan tjekke din bil igennem og derefter sætte en pris på den og oveni købet også finde en køber til den. Det er virkelig en service der vil noget.

 

Bilmagasin med fart på

Bjarne Nielsen Biler stopper ikke her, for de driver nemlig også et bilmagasin, som er ret cool. Her finder du nemlig en masse fede artikler og en masse spændende læsning, som du kan kigge igennem inden du vælger en ny bil og du finder helt sikkert noget ny viden herinde. Vi kan i hvert fald varmt anbefale at du læser med og de er også gode til at opdaterer med nyt indhold.