Ejner hessel

Nye biler hos Hessel

 

Er du på udkig efter en ny bil og skal den være lidt mere speciel end den du havde før? Så skal du helt sikkert forbi Hessel. Hos Hessel forhandler de nemlig nogle kvalitets bilmærker som Mercedes, Renault og Dacia. Men Hessel er meget mere end bilsalg. Her kan du nemlig også få din bil repareret og det er også muligt at lease din næste bil hos dem, hvilket flere og flere bilejere vælger at gøre. Deres primære kompetance er Mercedes, så skal din næste bil være sådan en, så er Hessel stedet at købe den. De ved en masse om Mercedes og du kan være helt sikker på at få den rigtige bil med når du går derfra.

 

Hvad med reparationer?

Som sagt, så har de også et værksted. Her er det muligt at få fixet sin bil. Deres værksted er utrolig flot og er ren øjn-guf for en rigtig bilnørd. Så tag et kig igennem ruden imens din bil bliver lavet, det er en oplevelse. Du kan altid book tid online, så du er fri for at ringe og vil du gerne vide hvad et service koster inden du kommer ind, så kan du bruge deres smarte beregner, som kan give dig en pris på hvad det hele vil koster inden du booker en tid.

 

Leasing af biler

Det som kunderne elsker mest hos Hessel er nok deres billeasing. Det er nemlig muligt at lease biler direkte igennem Hessel, hvilket er ret smart og det er også derfor at så mange bruger det idag. Du kan også lease din næste bil. Tag et smut fordi dem og hør hvad en ny Mercedes koster dig om måneden at have.