Yupex logo

Export & import af brugte bil hos Yupex

 

Yupex et en export og import bilhandler. De sælger primært biler til udlandet, da der er stor efterspørgsmål på danske bil fordi vi passer så godt på dem og derfor sælger Yupex mere end 2000 biler til udlandet om året. De har desværre ikke så meget salg i Danmark, da de gerne vil fokusere på deres spidskompetance, som er salg til udlandet, men de har dog et lille lager af biler til salg i Danmark. Så hvis din drømmebil står i udlandet, så er det Yupex du skal have fat i, da de er eksperter på dette område.

 

Sælg din bil

Måske står du lige nu og skal sælge din bil og det kan de hjælpe dig med. De er nemlig eksperter i at sælge biler til udlandet, da de har mere end 25 års erfaring med salg til udlandet. De bruger et lukket system, som gør at de har en masse udenlandske kontakter som de kan sælge bilen til. Bilen skal helst have kørt over 160.000 kilometer og skal ikke være så attraktiv på det danske marked længere.

 

Import af bil

Er du derimod på udkig efter en ny bil eller har du bare set drømmebilen, som du bare må eje, så kan de også hjælpe med det. Yupex er også eksperter i import og det kan helt klart betale sig at købe en importeret bil igennem dem. Fordelen ved at gøre det igennem Yupex, er at de kan gøre det hurtigt for dig. Skat’s behandlingstid af afgiften af importeret biler kan tage op til 7 uger, men gør du det igennem Yupex, så kan de fortælle dig hvad afgiften er allerede efter en dag og de tilbyder også at hjælpe med betaling, så du ikke skal vente alt for længe på at få din nye bil fra udlandet.